Eşinden ve Kayınpederinden Erdem Gül'e ağır sözler!

Eşinden ve Kayınpederinden Erdem Gül'e ağır sözler!
CHP'li Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün metres tuttuğu iddiası gündeme bomba gibi düşerken, eşi Aslı Işık Gül'ün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar da metres ve boşanma iddialarını doğrularına ilişkin yaptığı paylaşımlarda ağır eleştirilerde bulundu.

24 Aralık'ta meydana gelen Elazığ depreminin ardından Erdem Gül, şahsi Twitter hesabından "Deprem de acı bir şekilde gösterdi ki bu ülkenin insanlarına kötülük değil; İyilik, şeffaf ve denetlenebilir, dayanışmacı bir yönetim gerekli. Depremin enkazını kaldıralım. Ama muhakkak kötülüğün enkazını kaldıralım." paylaşımı yaptı.

Aslı Gül, eşi Erdem Gül'ün bu paylaşımını alıntılayarak zehir zemberek suçlamalar yaptı. Aslı Gül, gazeteci Duygu Güvenç'i de etkileyerek, Erdem Gül'e, "Önce kendi yarattığın kötülüğün ve depremin enkazını kaldır! İyilik, şeffaflık ve dayanışmacı vasıflarının keşke çok azını taşısaydın." cevabı verdi. 

Aslı Gül'ün eşini suçladığı paylaşımını alıntılayan M. Lütfi Kıyıcı isimli kişi de "Maalesef...keşkelerle olmuyor...biz adalarda yaşayanlar "her değeri HİÇ e " sayan bir umursamazlığı bir gün farkeder diye çoook umut ettik...." dedi. Aslı Işık Gül de bu yorumu RT etti.

Tüm bu gelişmeler, Erdem Gül ile eşi Aslı Işık Gül arasında sert bir boşanmanın gerçekleşmek üzere olduğunun göstergesi olarak yorumlandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.