Eylem Tok ve oğlu New York sokaklarında gülerken görüntülendi!

Eylem Tok ve oğlu New York sokaklarında gülerken görüntülendi!
Eylem Tok ve oğlu T.C. yurt dışına kaçmalarının ardından New York sokaklarında neşe içindeki halleriyle görüntülendi.

Lüks cipiyle çarptığı ATV’lerden birinde bulunan Oğuz Murat Aci’yı öldüren 16 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok, ABD’nin New York kentinde ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar kısa sürede gündem yarattı.

Gazeteci Fuat Kozluklu kişisel X hesabından Eylem Tok ve oğlu T.C.’nin Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Kentin 57. sokak 6. Avenue bölgesinde bulunan Tok ile oğlunun sokak köşesinde araç beklediği görüldü. Görüntülerde, New York sokaklarında gezen anne ile oğulun daha sonra ise bir taksiye binerek uzaklaştığı görülüyor. Bu esnada Eylem Tok ve T.C’nin mutlu halleri ise gözlerden kaçmıyor.

gilzdqqwwaesabc.jpeg

Kozluklu fotoğrafları; “Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırıldığı ortaya çıkmıştı. Fotoğraflar az önce elime ulaştı. Kaçaklar New York’ta.” ifadeleri ile paylaştı.

gilapyvxaaacypw.jpeg

gilapytxgaebusp.jpeg

gilgl0txuaaeszz.jpeg

Ne olmuştu?

Yazar Eylem Tok ile ünlü doktor Bülent Cihantimur’un ehliyetsiz araç kullanan oğulları T.C. İstanbul Eyüpsultan’da bir trafik kazası yapmış ve lüks aracıyla çarptığı Oğuz Murat Aci’yi öldürmüştü. Kaza sonrasında oğlunu ilk önce Mısır’a kaçıran Eylem Tok’un oradan ABD’ye geçtikleri ortaya çıkmıştı. Adalet Bakanlığı, Tok ve oğlu için iade talebinde bulunmuştu.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.