Ezhel hakkında 'uyuşturucuya özendirme' davası!

Ezhel hakkında 'uyuşturucuya özendirme' davası!
Daha önce hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan açılan davada beraat eden rapçi Ezhel için aynı suçtan bir kez daha dava açıldı.

Ezhel yeniden hakim karşıına çıkacak. Getiğimiz aylarda yargılandığı  “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçu davasında serbest kalan ve müzik hayatına devam eden Serkan İpekçioğlu'na aynı suçlamalardan dolayı yeni bir dava daha açıldı. Buna göre milyonlarca takipçisi ve dinleyeni bulunan Ezhel bir kez daha hakim karşısında ifade verecek.

Evinde arama yapıldı
Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, ülke genelinde uyuşturucu madde kullanımını özendirme ile ilgili sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlardan hareketle Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nca rapor düzenlendiği belirtildi. Ezhel'in internet üzerinden yayınlanan şarkılarında uyuşturucuyu özendirdiği tespiti yapıldığı kaydedildi. 'Şehrimin tadı', 'küvet' ve 'alo' isimli şarkılarında uyuşturucu maddeyi özendirdiği vurgulanan iddianamede, İpekçioğlu'nun evinde aramalar yapıldığı ve kan örneğinin de alındığı anlatıldı.

6 Kasım'da başlıyor
Uyuşturucu madde kullanımını özendirdiğinin açıkça anlaşıldığı belirtilen iddianamede Sercan İpekçioğlu'nun “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapsi talep edildi. İpekçioğlu'nun yargılanmasına 6 Kasım 2018 günü Anadolu 59. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.