Fahrettin Altun'dan CHP'li Özkoç'a cevap: 'Nasipsizler sürüsünün çobanı zavallı'

Fahrettin Altun'dan CHP'li Özkoç'a cevap: 'Nasipsizler sürüsünün çobanı zavallı'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un, HDP'nin kapatılması ile ilgili iktidara yönelttiği eleştirilere cevap verdi. Altun, 'Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hakettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır' dedi.

Fahrettin Altun Twitter hesabından yaptığı paylaşımla CHP'li Özkoç'a tepki gösterdi. Altun paylaşımında, "Sesi kulakları tırmalayan hadsiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve sayın Devlet Bahçeli’ye ahlaksız bir şekilde hakaret ederek yine milletimize olan kinini kusmuş. Nasipsizler sürüsünün çobanı bu zavallı hakettiği cevabı hem hukuk önünde hem de sandıkta alacaktır" dedi.

CHP'li Özkoç: 'Öcalan istediği için mi HDP'yi kapatıyorsunuz?'

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise Twitter hesabından bugün yaptığı basın toplantısında söylediği 'Abdullah Öcalan istediği için mi HDP'yi kapatıyorsunuz?' cümlesini paylaştı. Özkoç toplantıda, ""Abdullah Öcalan ve PKK Kürt sorununun tek muhatabı biziz, başka muhatap istemiyoruz" dedikleri için mi siz HDP'nin kapatılması ile ilgili yargıya gerekli uyarıyı yapıp, yargıyı harekete geçirdiniz?" şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.