Fahrettin Altun'dan CHP'ye: 'Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar'

Fahrettin Altun'dan CHP'ye: 'Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın CHP'nin İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u susturmak için kanun teklifi hazırladığını söylediği paylaşımını alıntılayarak, 'Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun Twitter hesabından CHP'ye tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u susturmak amacıyla bir kanun teklifi hazırladığını söyledi. Özalan paylaşımında, "CHP, İletişim Başkanımız Fahrettin Altun'u susturmak için kanun teklifi hazırladı. İletişim Başkanı'na "İletişim kurma" diyorlar. Yalanları, iftiraları ve algı operasyonları ellerinde patlayınca deliriyorlar. Hazırladıkları teklif, İletişim Başkanımızın başarısının tescilidir" ifadelerini kullandı.

'Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar'

Alpay Özalan'ın paylaşımını alıntılayan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise CHP'ye yönelik olarak, "Sayın vekilim, hakikate gönül vermiş milyonlarca insanımızla birlikte siz de biz de bunların tüm yalanlarını, iftiralarını ve 5. kol faaliyetlerini her fırsatta yüzlerine vuracağız. Sesimizi kısmak için beyhude yoruluyorlar. Susmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.