Fahrettin Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Fahrettin Koca'dan Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından usta aktör Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın bu sabah acil olarak hastaneye kaldırılan ve entübe edildiği öğrenilmişti. Hayranları İnanır'ın son sağlık durumunu merak ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ilk açıklama geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel X hesabından Kadir İnanır'ın detaylı sağlık durumunu içeren bir paylaşımda bulundu. Koca, İnanır'a uygulanan operasyonun başarılı geçtiğini belirtirken, klinik seyrine göre uyandırılmasının planlandığını ifade etti.

Bakan Koca'nın paylaşımında; "Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.