Fast food devinde skandal olay!

Fast food devinde skandal olay!
​​​​​​​Ünlü fast food zincirlerinde bir yönetici skandal bir olaya imza attı. Çöpten aldığı patates kızartmasını servis etti. Durumu fark eden müşterilerden tepkiler yağıyor.

39 yaşındaki Jaime Christine Major, Pazartesi günü ABD'nin Güney Carolina bölgesindeki Burger King şubesindeki davranışları nedeniyle yiyeceklere kötü niyetli olarak müdahale etmekle suçlandı.

Çöpten patates kızartması alıp taze pişmiş patateslerin servise hazır tutulduğu kaba eklemekle suçlanıyor. Shantel Elizabeth Harris ve Ivory Lakeisha Muhammad olarak adlandırılan iki kadın müşteri durumu fark ederek sert bir şekilde müdahale ettiler. Polis olay yerine geldi ve inceleme başlattı.

İKİ SİYAHİ KADIN OLARAK NİTELENDİLİRDİLER

37 yaşındaki Harris ve 39 yaşındaki Muhammed, polis raporunda "bir şeye kızgın olduklarını belirtmek için çalışanlara işaret eden beden dili kullanan iki siyah kadın" olarak tanımlandı.

Kadınların, Union İlçe Hapishanesinde tutuldukları sırada sabıka fotoğrafları çekildi, ancak daha sonra, davasıyla ilgili ek belgelerde Major'ın kirli kızartmalarının kurbanları olarak adlandırıldılar.

Major'ın tutuklanması, Burger King Genel Müdürlüğü'nün 11 Temmuz'da polise onun çöp kutusundan patates kızartması servis ettiğine inandıklarını bildirmesinin ardından geldi.

Fast food devi, iddia edilen davranışının 'markanın kaliteli gıda taahhüdüne uymadığını' söyledi ve ilgili şubenin müfettişlerle işbirliği yapacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.