Fatih Altaylı verdi veriştirdi: 'Galatasaray taraftarları da yavşaklaşmış'

Fatih Altaylı verdi veriştirdi: 'Galatasaray taraftarları da yavşaklaşmış'
Gazeteci Fatih Altaylı Murat Kurum'un ve Dursun Özbek'in tartışılan fotoğrafına ilişkin konuştu. Altaylı, "Taraftarlar da yavşaklaşmışlar. Herkeste genel bir lagarlık, bir kifayetsizlik, bir onursuzluk diyeceğim artık" diyerek ağır eleştiriler yöneltti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'un Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yanağını avuçlarının içine alması tartışma konusu oldu. Söz konusu tartışılan fotoğraf karesine açıklık getiren Dursun Özbek de "Gayriihtiyari bir hareket. Benim orada söyleyebileceğim bir şey yok." dedi.

Özbey konuyla ilgili sorulan soruya şu ifadelerle yanıt verdi:

"Sorunun maksadı ve içeriğiyle ilgili başka bir şey söylemek lazım. Konuşmamda da ifade ettim, benim başkan olduğum dönemde sayın başkanla yaklaşık 1.5 senedir güzel ilişkiler içinde olduk. Galatasaray'ın projeleri için verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ettim. Galatasaray'ın görüşleri bu yöndedir. Fotoğrafla ilgili ise, dün sayın başkanın davetine de gittim. Gayriihtiyari bir hareket. Benim orada söyleyebileceğim bir şey yok."

Fatih Altaylı: Taraftarlar da yavşaklaşmışlar

Özbek ile Kurum'un verdiği fotoğrafa yönelik tartışmalar gündemdeki yerini korurken gazeteci Fatih Altaylı Youtube kanalında sert açıklamalarda bulundu. Sadece Dursun Özbek ve Murat Kurum'u eleştirmekle yetinmeyen Altaylı, Galatasaraylıların yaşanan bu duruma sessiz kalmasına da tepki gösterdi ve "Herkes bir bahane bulma peşinde. Bu kadar mı önemli şampiyonluk ya. Bu kadar mı önemli çıkarlar Taraftarlar da yavşaklaşmışlar." dedi.

Altaylı'nın açıklamaları şöyle:

“Murat Kurum bey, siz bunu başka bir kulüp başkanına yapabilir misiniz? Ali Koç’a bunu yapabilir misin? Beşiktaş başkanına yapabilir misin, Hasan Arat’a?

Hem sizden en az 20 yaş büyük birisi hem de bir kulübün başkanı. Yani kendinden başka bir şeyi de temsil ediyor. O ne hal öyle? Hangi yüzü veriyorsunuz ki bu kişilere, sizin kafanızı öyle iki elinin arasına alarak yanaklarını okşayabiliyor.

Fakat daha utanç verici olan şu, bu görüntüye Galatasaraylılardan tepki yok. Herkes bir bahane bulma peşinde. Bu kadar mı önemli şampiyonluk ya. Bu kadar mı önemli çıkarlar?

Taraftarlar da yavşaklaşmışlar. Herkeste genel bir lagarlık, bir kifayetsizlik, bir onursuzluk diyeceğim artık… Hakikaten çok üzüldüm o fotoğrafı görünce.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.