Fatih Erbakan: Yerel seçimlere damga vuracağız!

Fatih Erbakan: Yerel seçimlere  damga vuracağız!
Zeytinburnu'nda partisinin ilçe binasında açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "31 Mart'ta da yine 14 Mayıs'ta olduğu gibi seçimlere damgamızı vuracağız." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, ‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. “Mücahit Erbakan” sloganlarıyla karşılanan Erbakan, ziyaretinin bir sebebinin de seçimlerde kendisine büyük destek veren Zeytinburnu teşkilatına ve halkına teşekkür amaçlı olduğunu söyledi. Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Onur Dolar, Zeytinburnu’nda kuruldukları günden beri genel başkanları Fatih Erbakan’a verdikleri, “sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” sözünü yerine getirmiş olmanın onurunu yaşadıklarını söyleyerek, tüm ülkenin milli görüşle taçlanacağı güne kadar da çalışmalarına devam edeceklerinin sözünü verdi.

94 ruhu canlanacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ise öncelikle kendisine destek vererek TBMM’ye taşıyan partililerine teşekkür etti. Tıpkı 14 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2024 yerel yönetim seçimlerine de damga vuracaklarını ve milletin özlem ve hasretle beklediği Milli Görüş belediyeciliğini hayata geçireceklerini, devamında da 2028’deki genel seçimlerde Türkiye’yi yeniden Milli Görüş iktidarı ile buluşturacaklarını söyleyen Fatih Erbakan, “Bizler 2024'te yeniden 94 ruhunu canlandırmak üzere bu çalışmalarımızı İstanbul'da olduğu gibi Türkiye'nin dört bir yanında gayretle devam ettiriyoruz” dedi.

Esnaf ziyareti yaptı

Milli Görüş belediyeciliği denince akla gelenleri sıralayan Erbakan, “Rüşvetin, yolsuzluğun ve israfın olmadığı belediyecilik geliyor akıllara. Adam kayırmanın, çifte standardın, torpilin olmadığı bir belediyecilik geliyor akıllara. Beyaz masa hizmetlerinin olduğu, halkla kucaklaşan, halkla arasına mesafe koyup tepeden bakan kibir abidesi belediyecilik değil tam tersine halka kapılarını ve kucağını açan bir belediyecilik geliyor akıllara. Belediyeciliğin ve yerel yönetimlerin kitabınının yeniden yazıldığı bir belediyecilik geliyor akıllara. Boğazına kadar borca batırılan değil tam tersine borçları ödenerek efsane hizmetlerinin yerine getirildiği bir belediyecilik geliyor akıllara. Kentsel dönüşümün rantsal dönüşüm olarak değil, hakka hukuka riayet ederek, depreme dayanıklı şehirlerin oluşturulmasına yönelik yapıldığı bir belediyecilik geliyor akıllara. Depreme dayanıklı, çiçeği, yeşili, çevreyi, toprağı koruyan, hakkını veren bir belediyecilik geliyor akıllara. Rant uğruna yeşili yok eden ve şehri betona boğan bir belediyecilik değil yeşil alanları arttıran bir belediyecilik geliyor akıllara. Bize emanet edilen her bir kuruşa sahip çıkan ve yetim hakkı saydığı belediye malına asla göz dikmeyen bir belediyecilik geliyor akıllara. Belediye binasının giriş kapısına “rüşvet alanda veren de melundur” tabelasının asıldığı ve bu prensibin uygulandığı bir belediyecilik geliyor akıllara. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ şiarıyla, belediye başkanlığının bir ibadet aşkıyla yapıldığı, Cenabı Allah'ın rızasını kazanmanın, insanların derdine derman olmaktan geçtiğinin bilincinde bir belediyecilik anlayışı geliyor aklımıza” açıklamasını yaptı. 1994 seçimlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere SHP’nin iktidarda olduğu 6'sı büyükşehir, 28 ilin belediye başkanlıklarını kazandıklarını söyleyen Erbakan, 2024’te de aynı ruhla hareket edeceklerini ifade etti. Programın sonunda Erbakan, esnaf ziyareti yaptı.

refah2.jpg

refah3.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Selvi Sarıtaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.