Fatih Portakal, Altılı Masa'nın adayını açıkladı

Fatih Portakal, Altılı Masa'nın adayını açıkladı
Televizyon ekranlarında sunduğu ana haber bültenleri ile Türkiye'nin karşısına çıkan ancak şu an Youtube'dan yayın yapan Fatih Portakal, birkaç pürüz dışında Altılı Masa'nın adayının belirlendiğini söyledi.

2023 genel seçimlerine çok az bir süre kala Altılı Masa'nın kimi aday göstereceği konusundaki tahminler gün geçtikçe daha da fazla merak haline geliyor. Liderlerin görüşmelerinden şu ana kadar herhangi bir isim çıkmazken Fatih Portakal, adayın birkaç pürüz dışında belirendiğini duyurdu.


Tam mutabakat sağlandı

Sık sık yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Portakal, son olarak Altılı Masa ile ilgili bir kulis haberini izleyicileriyle paylaştı. Portakal, son yaptığı yayında Türkiye'nin en çok merak edilen ismi olan "altılı masanın adayı"nın adını verdi. Altılı masada bulunan bir partinin yetkilisiyle olan görüşmesini aktaran Portakal, yetkili ismin “Altılı Masa’nın adayı net bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu. Masa aşılabilecek bir kaç pürüz hariç Kılıçdaroğlu’nun adaylığında tam mutabakat sağladı.” ifadelerini kullandığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.