Fatma Şahin’in grevdeki işçilere yaptığı konuşma olay yarattı!

Fatma Şahin’in grevdeki işçilere yaptığı konuşma olay yarattı!
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir firmada maaşları protesto ederek grev yapmaya başlayan işçilere seslendi.

Fatma Şahin’in grev yapan işçilere yönelik sözleri sosyal medyada kısa sürede büyük ses getirdi.

Grev yapan işçilere yönelik bir konuşma yapan Şahin, ''Arkadaşlar, elinizi ayağınızı öpeyim. Kurban olayım ben size. Bu işin kazananı yok.'' diye konuştu.

Firmanın düşük maaş zammını protesto eden işçilerine seslenen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Başpınar Organize Sanayi bölgesini ziyaret etti.

İşte Fatma Şahin’in gündem yaratan o sözleri: "Alacağımız nefesin garantisi yok. Korona zamanı camiye gittiğimde babamın adına en güzel camiyi yaptıracağım başkanım dedi... Şireci dediğiniz adam bu. Yaşananların nedeni ne sizsiniz ne de Şireci, yüksek enflasyon, satın alma gücü paritesi. Cumhurbaşkanımız enflasyonu tek haneye düşürdüğü zaman bu sorunların hiçbiri kalmayacak. Azıcık sabır. Biz bunu çözerken beraber çözeceğiz. Beni arıyor 'Kurban olayım, şu işi çözün. diyor. Herkesin çoluğu çocuğu var. Arkadaşlar, elinizi ayağınızı öpeyim. Kurban olayım ben size. Bu işin kazananı yok."

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.