Fenerbahçe’den Eda Erdem heykeline yönelik eleştirilere ilk yanıt!

Fenerbahçe’den Eda Erdem heykeline yönelik eleştirilere ilk yanıt!
Bugün açılışı gerçekleştirilen Eda Erdem heykelinin benzerlik tartışmaları sosyal medyada gündem yaratmıştı. Fenerbahçeli yetkiliden ilk açıklama geldi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile Eda Erdem heykeline yönelik getirilen eleştirilere yanıt verdi. Heykelin resmini paylaşan Dündar, “ters ışık” savunması yaptı.

Uğur Dündar, kendisinin de hazır bulunduğu Kadıköy Ülker Stadyumu önünde düzenlenen Eda Erdem’in heykelinin açılış töreninin hemen ardından bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada heykelin Eda Erdem’e benzemediği iddia edilmiş ve bazı bölümlerinin beğenilmemişti. Dündar kişisel X hesabından yaptığı paylaşımla eleştiriler hakkında konuştu.

gikaogpwiaenpec.jpeg


Heykeli A Milli Kadın Voleybol Takımının ve Fenerbahçe Opet’in kaptanı olan Eda Erdem’in de çok beğendiğini belirten Uğur Dündar şunları söyledi:

“Eda Erdem'in -kendisinin de çok beğendiği- heykeli bu!
Dünya Kadınlar Günü'nde başarılı bir kadın sporcuyu ölümsüzleştiren heykele, yanlış açıdan yansıyan ışık üzerinden saldıran "ters ışık algıcılarına" duyurulur!!!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.