Fenomen çift mahkemelik oldu: Enişte dikkat et boynuzun çıkar!

Fenomen çift mahkemelik oldu: Enişte dikkat et boynuzun çıkar!
Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi bulunan fenomen çiftin başı takipçileriyle dertte. Çift, hakaret içerikli mesaj atan kişilere dava açtı.

Instagram, Tiktok ve YouTube gibi sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Yiğit Baykal ve Esra Baykal, takipçileriyle mahkemelik oldu.

Halktv.com.tr’nin haberine göre, 34 yaşındaki Yiğit Baykal ile yine 34 yaşındaki eşi Esra Baykal’a bir süredir hakaret içerikli mesajlar geliyordu. Kendileriyle ilgili hakaret mesajlar atan iki ayrı takipçi hakkında şikayette bulunan Baykal çifti haklarını mahkemede arama yoluna gitti.

Mesajlarda çift için “mal” kelimesini kullanan ve çiftin videolarının altına, “Her şakanın gerçeklik payı vardır ablam yolunu çizmeye başlamış enişte dikkate et yakında boynuzun çıkar" ifadelerini yazan kişilere hakaret davası açıldı.

Çiftin onur ve şerefine saldırı

Baykal çifti mesajlar nedeniyle Aliağa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, mesajı atan kişiler hakkında ‘hakaret’ suçlaması ile iddianame hazırladı. Söz konusu iddianamede, mesajın, Baykal çiftinin onur ve şerefine saldırı niteliğinde olduğu belirtildi. Yargılamanın önümüzdeki günlerde Aliağa Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.