Fethullah Gülen hastaneden taburcu edildi

Fethullah Gülen hastaneden taburcu edildi
Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşısı Fetullah Gülen'in taburcu olduğu anlar paylaşıldı.

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki evinde sağlık durumu ağırlaşan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in hastaneye kaldırıldığı açıklanmıştı. 

FETÖ'nün sosyal medya mecralarından örgüt elebaşısı Fethullah Gülen'in hastaneden çıkış görüntüleri paylaşıldı. Görüntülerde Fethullah Gülen'in ayakta zor durduğu, kıyafetinin altında da aletler olduğu fark edildi.

Oda TV'nin aktardığına göre FETÖ'nün yayın organı Herkulnağme'den video ile paylaşılan açıklamada "Rutin kontroller ve detaylı tahliller için 1 hafta süre ile kaldığı hastaneden bugün ayrılmış, kampa (Pensilvayna'daki çiftlik) dönmüş bulunmaktadır. Doktorları Hocaefendi’nin (FETÖ lideri) sağlık durumunun beklentilerinin üstünde iyi olduğunu belirttiler. Kendileri, tüm arkadaşlarımıza selamlarını ve dua taleplerini ilettiler" denildi.


 

Paylaşılan videoda hastane çıkışı yanında aynı zamanda kardeşinin kızıyla da evli olan özel sekreteri Cevdet Türkyolu da bulunuyordu.

Hastane kapısından çıkarken genç bir kişinin Gülen'in gömleklerini tuttuğu da dikkat çekti. Hastaneden çıkan Fethullah Gülen lüks bir cipe binerek Pensilvanya'daki çiftliğe gitti.

Fetullah Gülen, 1 Mart 2022'de yaptığı açıklamada da ilk kez hasta olduğunu ilan etmişti. İlk kez ben hastayım, takatim yok demişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.