Feyza Altun da cinsel saldırıya mı uğradı?

Feyza Altun da cinsel saldırıya mı uğradı?
Yaptığı açıklamalar ve kadınlara yönelik yaptığı paylaşımlar nedeniyle gündeme gelen Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından ilginç bir açıklamada bulundu.

"Sen de korkuyor musun? Kork çünkü seni isminle cisminle ifşa etmekten beter edeceğim" diyen Altun, "Sadece hala hazır hissetmiyorum. Seni her hatırladığımda 9 yaşında bir çocuk oluyorum ve hala kendimi koruyamayacakmış gibi hissediyorum. Kork benden!" ifadelerini kullandı. Altun'un bu paylaşımının ardından 9 yaşında iken cinsel saldırıya uğradığı yönünde yorumlar yapıldı.

Feyza Altun kimdir?

Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesi mezunu olan Feyza Altun kendisini "Avukat, Feminist Aktivist, Filantrop, Yazar" olarak tanımlıyor. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu'nun kurucusu olan ünlü avukat, “Kadının Fenni” isimli kitabıyla biliniyor. "Ne Seninle Ne Sensiz" programında danışman avukat olarak yer alan Feyza Altun, yıllar önce duruşmaya 7 aylık bebeğiyle girmesiyle haberlerde ve sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.