Fikirlere saldırı kabul edilemez

Fikirlere saldırı kabul edilemez
Silahlı saldırıya uğrayan Ali Tarakcı’ya toplumun bütün kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor. Saldırıyla ilgili gazetemize konuşan AK Parti Milletvekili Abdullah Başçı, “Fikirlere ve düşünceler yapılan saldırı asla kabul edilemez” dedi.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Ali Tarakcı'ya destek mesajları gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından arayan, ziyarete gelen çok sayıda kişi, saldırının aydınlatılması ve arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılması yönünde görüş bildiriyor. Evinde tedavisine devam edilen Tarakcı ise saldırıdan sonra arayan, mesaj gönderen, ziyaret eden herkese teşekkürlerini iletti. En büyük temennisinin saldırının tüm detayları ile aydınlatılması olduğunu belirten Tarakcı, "Bu konuda gösterdikleri özveri için emniyet güçlerine de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Tarakçı etkili bir gazetecidir
Abdullah Başçı (AK Pari İstanbul Milletvekili): 
Sayın Tarakcı çok eski bir dostum ve iyi bir arkadaşım. Bunların yanında kendisi etkili bir gazetecidir. Fikirlere ve düşünceler yapılan saldırı asla kabul edilemez. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırının arka planının aydınlatılmasını istiyorum.

Hemşehrimize geçmiş olsun
Muzaffer Şimşek (Sinop Erfelek Belediye Başkanı): 
Sayın Ali Tarakcı'ya yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Hemşehrimiz sayın Tarakcı'ya geçmiş olsun dileklerimi ileterek, acil şifalar dilerim. Bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması için olayın ivedilikle aydınlatılması gerekir.

Tetikçiden mertlik beklenmez
Ali Fatinoğlu (Sanica Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili): 

Çocuğunun yanında bir babaya saldırmak mertlik değildir. Parayla satın alınan tetikçilerden de zaten mertlik beklenmez. Bu saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenlerin en şiddetli şekilde cezalandırılması gerekir. Örnek olması açısından adaletin yerini bulması önemli.

Saldırıyı nefretle kınıyorum
Ramazan Ulu (İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendecileri Derneği Başkanı): 
Sayın Ali Tarakcı hem hemşehrimiz hem de sevdiğimiz bir arkadaşımız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yapılan saldırıyı da nefretle kınıyorum. Yakalanan saldırganların hak ettiği cezayı bulmasını talep ediyorum.

Nezir Karayün (Yerel Basın Birliği Başkanı): 
Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan gazeteci arkadaşımız Ali Tarakcı'ya evinde gazeteci arkadaşlarımızla geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisini iyi gördük. Bu vesile ile yapılan saldırıyı şiddetle bir kez daha kınıyorum.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.