Gazete Damga - 27.08.2018 Gündemi

Gazete Damga - 27.08.2018 Gündemi
Gündemin en önemli haberlerinden derlenen 6 gelişme video halinde sizlerle...

Süleyman Soylu: Anneliğin teröre kılıf yapılmasına göz mü yumsaydık
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumartesi Anneleri'nin 700'üncü hafta eyleminin yasaklanmasıyla ilgili konuştu.

İstanbul'u alacağız: CHP Milletvekili Gürsel Tekin 2019 seçimleri için yaptığı değerlendirmede; ‘Nasıl bir farkla onu bilmiyorum ama İstanbul'u alacağız. Hiç tereddüttünüz olmasın’ dedi.

Radyasyonun lideri o marka: Dünyanın en çok kullanılan cihazlarından biri olan telefon markaları arasında en çok radyasyon yayın modeller açıklandı. İlk sırada OnePlus 5T var.

Esenyurt'ta 2 kadına silahlı saldırı :Esenyurt'ta 2 kadın sokak ortasında vuruldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadınlar hastaneye kaldırılırken polis  saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Avrasya Tüneli girişinde kaza: Üsküdar'da Avrasya Tüneli girişinde bir cip gişelere çarparak devrildi. Kazada sürücü yara almazken 3 gişe trafiğe kapatıldı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanırken aracın kaldırılmasının ardından hasar gören bir gişe hariç diğer gişeler açıldı.

Galatasaray'ın rakibi Alanyaspor: İlk iki maçını kazanarak puanını 6 yapan Galatasaray bugün Alanyaspor’u ağırlıyor. 3’te 3 hedefi olan Aslan’ın tek isteği galip ayrılmak. Maç 21.45’te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.