Gazeteci Ali Avcu Kağıthane Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu

Gazeteci Ali Avcu Kağıthane Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu
CHP'den Kağıthane Belediye Meclis üyeliği için göreve talip olan gazeteci Ali Avcu, "Kağıthane’de halkçı belediyeciliğin hayata geçirilmesi için bende varım..." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Ali Avcu, CHP'den Kağıthane Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olduğunu duyurdu.

Yerel seçimlere kısa süre kalırken aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerden biri de gazeteci Ali Avcu oldu. Avcu, CHP'den Kağıthane Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Paylaşımında Kağıthane’de yaşayan yurttaşların sorunlarının daha da büyüyeceği endişesini taşıdıklarını dile getiren Avcu, "İşte bu yüzden Kağıthane’de halkçı belediyeciliğin hayata geçirilmesi için bende varım..." dedi.

Avcu şunları söyledi:

30 yıldır Kâğıthane’de iktidar olan anlayışın yarattığı siyasi ve sosyo-ekonomik enkaz ortada iken... (2981 sayılı yasa kapsamında gelişen çarpık kentleşme. Merkez mahallelerimizde yapılan rantsal dönüşümler. Kentsel dönüşümde öncelikle ele alınacak olan mahallelerde yaşayan halkımızın 6306 sayılı kanun ve 7441 sayılı kanunla sürgün yaşama itilmesi...) Kağıthane’de yaşayan yurttaşlarımızın sorunlarının daha da büyüyeceği endişesini taşıyoruz. İşte bu yüzden Kağıthane’de halkçı belediyeciliğin hayata geçirilmesi için bende varım...

aa.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.