Gelecek Partisi iddiaları yalanladı: 'Bizler satmayan ve satın alınamayan kişileriz'

Gelecek Partisi iddiaları yalanladı: 'Bizler satmayan ve satın alınamayan kişileriz'
Gelecek Partisi'nden 3 milletvekilinin AK Parti'ye geçeceği iddiasının üzerine Gelecek Partili Selçuk Özdağ'dan açıklama geldi.

CHP listelerinden seçime giren DEVA Partisi 15, Gelecek ve Saadet partileri 10’ar, Demokrat Parti 3 milletvekili çıkarmış ve söz konusu bu durum 'haksız yere milletvekili çıkarıldığı' iddialarına yol açmıştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da seçim döneminde en son tercihinin CHP listelerinden girmek olduğunu söylemiş ve bunun için her yolu denediğini açıklamıştı. Bunun üzerine kendisi eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

Bugün ise Gelecek Partisi hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Gelecek Partisi'nden 3 milletvekilinin partilerinden istifa etme kararını aldığı ve AK Parti'ye geçeceği öne sürüldü.

3 vekilin AK Parti'ye geçeceği iddiasının gündemde yer edinmesi üzerine Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Özdağ, konuya açıklık getirdi ve iddiaları yalanladı.

"Elli çeşit yalan ve provakasyonla girdiğiniz bu yol çıkmaz sokak" diyen Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendilerinin satmayan ve satın alınmayan kişiler olduğunu söyledi.

Özdağ şu açıklamayı yaptı:

1- Gelecek ve Saadet partisi TBMM’de bir grup kurdu, 20 kişiydi ama 200 kişi gibi muhalefet yapmaya başladı. Niye? Çünkü iktidar zihniyetinin kodlarını en iyi bizler biliyoruz. Ve elbette korku dağları aştı.

2 - Lakin korkunun ecele faydası var mı? Size de soruyorum iktidarın sufle verdiği kalemşörler! Elli çeşit yalan ve provakasyonla girdiğiniz bu yol çıkmaz sokak. 1 Ekim’de TBMM’de Grubumuzu ve Grup toplantımızı izlemeye davet ediyoruz. Bizler satmayan v satın alınamayan kişileriz."

İlgili Haberler

Kaynak:Mustafa Dolu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.