Gökhan Zan hem iktidara hem muhalefete yüklendi: Hatay size muhtaç değil, haddinizi bilin!

Gökhan Zan hem iktidara hem muhalefete yüklendi: Hatay size muhtaç değil, haddinizi bilin!
Eski milli futbolcu Gökhan Zan, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay’da gösterdiği tepkiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen illerden olan Hatay’da depremi yaşayan eski futbolcu Gökhan Zan anma törenlerinde yetkililere sert tepki göstermişti.

Resmi anma töreninde "3 gün bizi ölüme terk ettiniz. İstemiyoruz sizi" diye bağıran Gökhan Zan’ın görüntüleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında girmişti. Zan bugün kişisel sosyal medya hesabından yaşananlara dair bir paylaşımda bulundu.

Gökhan Zan X hesabından yayınladığı mesajında hem iktidar hem de muhalefete seslendi. “Siyasetçiler bize had bildirmeye kalkmasın” diyen Zan, “Had bildirmek değil, haddinizi bilmek zorundasınız” diyerek duygularını dile getirdi.

Gökhan Zan’ın söz konusu paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Siyasetçilerimize ithaf olunur;

Lütfen hiçbiriniz bizim acılarımız, bizim kayıplarımız, bizim yitip gidenlerimizin ölüsü üzerinden siyaset yapıp, bize had bildirmeye kalkmasın.

Bizler, depremde kaybettiğimiz canların saygıyla anılmasından, hatıralarının yad edilmesinden, sessizlik içinde ruhlarına fatihalar okunmasından, dualar edilmesinden rahatsızlık duymaz, bilakis mutlu oluruz.

Ancak, davet edilmediğiniz, depremde görmezden geldiğiniz, bizi kimsesiz, sahipsiz, çaresiz bırakanlar da bir zahmet gelip protokol naraları arasında caka satmasın.

Sizleri bırakın görmeyi, sesinizi dahi duymaya tahammülü olmayan Hataylıları "Sessiz olun" diye sindirmeye çalışmak hangi insanlığa, hangi vicdana, hangi ahlaka sığar?

Kaldı ki, 6 Şubat'ta bizleri yalnızlığa, çaresizliğe, ölüme sürükleyen sizler ve sizlerin yanlış politikaları değil miydi?

Sizler, bizim yüreklerimizdeki acıyı görseniz içiniz yanar, kahrolur, suçunuzu bilir ar ederdiniz. Ben yandım, Hataylı kardeşlerim yandı, dağ, taş yandı, tüm Türkiye yandı.

Hepimizin ruhunda tamiri imkansız yaralar açılmışken, tek bir canımızı kurtaramamanın verdiği ızdırapla kahrolurken, hürmet dakikalarımızı siyaseti üstünlüğe dönüştüren de, aramızdan ayrılanların ruhunu incitende, protestolarımıza sebep olanlarda sizlersiniz. Şunu iyi bilin ki,

Hatay size muhtaç değildir. İktidarıyla, muhalefetiyle, herkesin Hatay ve tüm şehirlerimizdeki depremzdelere bir özür borcu vardır. Had bildirmek değil, haddinizi bilmek zorundasınız!!!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.