Gökhan Zan'dan kendisini hedef alan Lütfü Savaş'a: 'Hırs ve açgözlülüklerini görünce...'

Gökhan Zan'dan kendisini hedef alan Lütfü Savaş'a: 'Hırs ve açgözlülüklerini görünce...'
"Güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor" diyen Lütfü Savaş'a Gökhan Zan'dan yanıt geldi.

CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmesiyle eleştirilerin hedefinde olan ve depremlerin yıl dönümünde Hatay’da yoğun protestoyla karşılaşan Lütfü Savaş'ın adaylığının gözden geçirileceği belirtilmiş, dün CHP tarafından yapılan açıklamayla da Savaş'ın adaylığına yönelik belirsizlik son bulmuştu.

Bugün Antakya EXPO alanında düzenlenen mitinge katılan CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ta Haluk Levent ve Volkan Demirel’i hedef alan söylemlerde bulunmuştu. Savaş "Güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor. Bu güven sizin hayattaki duruşunuzdur." ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş'a yanıt

Savaş'ın bu sözlerine TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'dan yanıt gecikmedi. Lütfü Savaş'ı isim vermeden eleştiren Gökhan Zan, aday olduğu günden beri deprem suçlarına bulaşanlara Hatay'ın emanet edilmemesi yönünde çağrıda bulunduğunu belirterek "Başından beri "fedakarlığa hazırım" dedim. Onlar hazır değilmiş." dedi.

Gökhan Zan devamında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Taş üstünde taş kalmamış bir kentin makam koltuğuna oturmak için bu hırs ve açgözlülüklerini görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anladım. Onlar rant için aday oldu, ben halk için aday oldum.

Depremzedeler 31 Mart'ta AKP adayı ile AKP zihniyetindeki aday arasında seçim yapmaya mecbur kalmayacağı için mutluyum. Enkazdan kimlerin elini tutarak çıktıysak, Hatay'ı onlarla birlikte ayağa kaldıracağız. Son söz Hatay'ın. Haydi başlıyoruz!"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.