Gürsel Tekin Esenyurt’tan aday olacak mı?

Gürsel Tekin Esenyurt’tan aday olacak mı?
CHP’de İstanbul’un ilçeleri için aday belirleme çalışmalarında ismi geçen isimlerden olan Gürsel Tekin, Mehmet Mert’e konuştu…

31 Mart yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni adaylıkların açıklanmasına sayılı saatler kaldı. İsmi Esenyurt Belediye Başkanlığı adaylığı için geçen CHP’li Gürsel Tekin hakkındaki iddialara yanıt verdi ve gönlünden geçen ilçeyi açıkladı.


İstediği ilçeyi açıkladı


Gürsel Tekin’in adaylığa dair açıklamalarına gazeteci Mehmet Mert, Damga Gazetesi’nde 3 Ocak tarihli köşesinde yer verdi. Mert’e konuşan Tekin, Esenyurt Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili bir talebi ve ilgisi olmadığını açıkladı. Gürsel Tekin, Kadıköy Belediye Başkanlığı içinse talebini parti yönetimine ilettiğini ifade etti.


İşte Mehmet Mert’in Gürsel Tekin’in cevabına yer verdiği yazısının ilgili bölümü:


Kadıköy dışında bir talebim yok!


Dem Partililer, Esenyurt’ta kendilerine çok soğuk bakmayan bir ismin aday olması halinde CHP adayını destekleyeceklerini aksi durumda kendi adaylarını ilan edeceklerini kaydetti.


Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin gibi isimlerin bu tanımlamaya uyduğu bilgisi gelirken kendisine ulaştığımız CHP İstanbul eski milletvekili Gürsel Tekin şunları söyledi:


“Ben Kadıköy için talep açmışım. Onun dışında bir talebim yoktur. Daha önce de Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanımız zamanında benzer teklif geldi. İnsanların orada emekleri var diyerek teklifi kabul etmedim. Yine aynı düşünüyorum. Esenyurt ile ilgili benim ne ilgim ne de talebim var. Bunlar benim dışımda gelişen durumlar” dedi.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.