Gürsel Tekin: İç çatışmalar biterse CHP iktidar olur!

Gürsel Tekin: İç çatışmalar biterse CHP iktidar olur!
CHP İstanbul İl Kongresi’nde konuşan Gürsel Tekin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

DAMGA ÖZEL - CHP’nin 36. İl Kongresi’nde konuşan Gürsel Tekin, 1983 yılında CHP’ye gittiğini, ilçe başkanının bir gençlik komisyonu kuracağını söylediğini, partide müşahit olarak başladığını ve öyle de devam ettiğini belirterek, değişimin yapısal ve atama sistemden vazgeçildiği taktirde zaten gerçekleşeceğini belirtti.

CHP’nin en büyük sorununun iç sorunlar olduğunu belirten Tekin, iç çatışmalar bittiği takdirde CHP’nin 24 ilçede iktidar olacağını ifade etti.

Her iki adaya da başarı diledi

Geçmişte yaşanan tartışmaların bu gün yaşanmasının kendilerini ciddi bir sıkıntıya sokacağını belirten Tekin sözlerini şöyle sürdürdü:

“2022 yılında 106 bin çocuk üniversiteyi kazandığı halde kayıt yaptıramadı. Türkiye’de büyük yangın var. Gerçek gündeme dönmeliyiz. Neyi değiştireceksiniz. CHP’nin yapısal ve tayinli atamalı sistemden vazgeçilerek değişim gerçekleştirilebilir. Laikliği mi, devletçiliği mi değiştireceksiniz. Ben koltuk varsa varım diyen biri değilim. Türkiye’yi dolaştık. Eksiklikleri söyledim, yanlışları söyledim. O gün merak etmeyin diyenler, bugün en büyük değişimci olmuşlar. Birbirimizin yüzüne bakacak cümleler kurulmasını istiyorum. Herkesi CHP’nin kültürüne uygun davranmaya davet ediyorum. Her iki başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.