Haçlı seferleri devam ediyor

Haçlı seferleri devam ediyor
Canik Belediyesi'nin düzenlediği "Bir Millet Diriliyor, Bir Millet Uyanıyor" konulu konferansa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Haçlı seferleri devam ediyor. 100 yıl önceki bu coğrafyayı köleleştirme projesi devam ediyor. Tıpkı Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı dönemdeyiz. Ancak endişem yok. Çünkü bugün imanımız da, imkanımız da var" dedi.

AK PARTİ İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Samsun Canik Belediyesi tarafından düzenlenen "Bir Millet Diriliyor, Bir Millet Uyanıyor (Millilik ve Yerlilik) konulu konferansta Samsunlularla buluştu. Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta Türkiye ve dünyadaki gelişmelere işaret eden Külünk, tıpkı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi bugün de Anadolu topraklarına yönelik operasyonların sürdüğünü söyledi. Milletvekili Külünk, 100 yıl önceki bu coğrafyayı köleleştirme projesinin devam ettiğine dikkat çekti.

Treni emperyalizme teslim etmeyelim
Bütün meselenin sadece hızlı tren yapmak olmadığının altını çizen Külünk, "Biz bütün derdimizi yüksek hızlı treni yapmak olarak sınırlandırırsak, eksik olur. Evet trenimizi, uçağımızı, otomobilimizi, gemimizi yapacağız, ama bütün bunların gerekçesi olan insan hangi iddianın mensubu olacak? Tarihsel derinliğimize baktığımızda bizim özelliğimiz ‘İman’-‘İslam’-‘Millet’tir. Bu Anadolu mayasıdır. Yaşadığı yüzyılı doğru anlayan bir insani dönüşümle yüksek hızlı treni buluşturamazsak bir gün bakarsınız yüksek hızlı treni emperyalizmin hizmetine veririz" diye konuştu.

Köleleştirme çabaları sürüyor
Orta Doğu'nun köleleştirildiğini dile getiren Külünk, "Osmanlı'dan ayrılan devletler bağımsızlaştı mı? Nerede petrol paraları? 100 yıl önceki bu coğrafyayı köleleştirme projesi devam ediyor. O nedenle bu şehirde bir yerel yönetim 'İnsan ve Fikir', 'İnsan ve Gönül'e dair birşey söylemiyorsa, insanın fikrine boyut atlattırmıyorsa ne olur yani çöp toplasan? O nedenle insani perspektifi merkeze koymalıyız. Yani insani dönüşüm. Bunun merkezinde olan bir medeniyet anlayışı. Bütün mücadelemiz bu" şeklinde konuştu.

Hedef ülkemizin parçalanması
Külünk, "Türklerin sorumluluğu asla yaşadıkları ülke kadar değil. Yüksek sorumlulukları vardır. 12 yıldır ülkemiz, kuşatma altında olan bir ülke. Bugün Batı'nın Türkiye'ye yönelik tehdidinin adı parçalamaktır. Hiç öyle büyük laflar etmeye, cilalı laflar etmeye gerek yok. Hedef, ülkemizin parçalanmasıdır. Hedef, Orta Doğu’nun haritasını değiştirmektir. Şimdi bu hedefin sağlanmasındaki suç ortakları kim? Haçlı seferleri devam ediyor. Hedefleri Türkleri Anadolu’dan sürmek, Anadolu'yu bize dar etmek" ifadelerini kullandı. Külünk, "Bu büyük oyunun en kritik alanı Suriye, Erdoğan'sız Türkiye'dir. Bu büyük oyunun siyasi aparatı Cumhuriyet Halk Partisi'nin başındaki adamdır. Taşeronları ise silahlı terör örgütleri PKK, DAEŞ ve FETÖ'dür. Bu üç örgüt 1. Dünya Savaşı'ndan 100 yıl sonra sahte bayrak operasyonunun adıdır. Tıpkı Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın Samsun'a çıktığı dönemdeyiz. Hiç abartmıyorum. Ancak endişem yok. Çünkü bugün imanımız da, imkanımız da var" diye konuştu.Türkiye için artık Fetret devrinin bittiğini, yükseliş döneminin başladığını ifade eden Külünk, şunları söyledi: "Toplum olarak sinirlerimizi dik tutmak zorundayız. Perdenin arkasındaki büyük oyunu görmek zorundayız. Kimlere hangi roller verilmiş bilmek zorundayız. Danıştay saldırısı bir 15 Temmuz'dur. Hrant Dink cinayeti küresel bir 15 Temmuz'dur. Cumhuriyet mitingleri başlığı adı altında ‘Ordu Göreve’ çağrısı, 15 Temmuz'un, FETÖ'nün Ergenekon boyutudur. Cumhuriyet mitinglerinde murad edilenle 15 Temmuz'da murad edilen arasında hiç bir fark yoktur." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.