Hamidiye su Japonya'ya 65 konteyner su ihraç etti

Hamidiye su Japonya'ya 65 konteyner su ihraç etti
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden olan Hamidiye Su’yun Japonya’daki bir marketteki fotoğrafını paylaşan sosyal medya kullanıcısına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'dan cevap geldi. Ongun, “İştirak şirketimiz Hamidiye AŞ, Japonya’ya 2020 yılında 65 konteyner su ihraç etti” ifadesini paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden olan Hamidiye Su’yun Japonya’daki bir marketteki fotoğrafını paylaşan sosyal medya kullanıcısına  İBB Sözcüsü Murat Ongun twitter hesabından cevap verdi. Ongun, “İştirak şirketimiz Hamidiye AŞ, Japonya’ya 2020 yılında 65 konteyner su ihraç etti” dedi.

İBB iştiraklerinden olan Hamidiye Su’yun Japonya’daki bir marketteki fotoğrafını sosyal medyada paylaşıldı. Yarım litrelik suyun fiyatının 19 Japon Yeni olduğu görüldü. Güncel kur üzerinden hesaplandığında ürünü TL fiyatı 1,36 TL'ye geliyor. 

İBB Sözcüsü Murat Ongun, da ayrı bir paylaşımda bulunarak, “İştirak şirketimiz Hamidiye AŞ, Japonya’ya 2020 yılında 65 konteyner su ihraç etti” ifadesini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.