Hande Baladın’a “asitli tehdit” davasında flaş gelişme!

Hande Baladın’a “asitli tehdit” davasında flaş gelişme!
Milli voleybolcu Hande Baladın’ı tehdit eden kişi hakkında savcılık kararını verdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı’nın oyuncusu Hande Baladın bir kişi tarafından “Yüzüne asit atacağım” ifadesiyle tehdit edilmişti. Baladın, söz konusu kişiden şikayetçi olarak mahkemeye başvurmuştu. Milli voleybolcuyu tehdit eden sanık hakkında savcılık beklenmedik bir karar verdi.

Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre, İstanbul’da 1 Ağustos’ta yakalanan şüpheli Mustafa Neşeli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Neşeli, "Zincirleme silahla tehdit" suçundan 2.5 yıldan 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası ile yargılanıyordu.

Kendisini böyle savundu, tahliye oldu

Geçtiğimiz aylarda hakim karşısına çıktığı öğrenilen Mustafa Neşeli bipolar hastası olduğunu söyleyerek yaptıklarından pişman olduğunu açıklamış ve tahliye olmuştu. Bunun üzerine mahkeme sanığın akıl sağlığı raporu almasına karar vermiş ve dosyayı uzlaştırma büroya yollamıştı.

Bu kez Eczacıbaşı şikayet etti!

Yaşanan gelişmelerin ardından olayın peşini bırakmayan Hande Baladın’ın spor kulübü Eczacıbaşı şahıstan bir kez daha şikayetçi olmuştu.

Eczacıbaşı Spor Kulübü'nden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçede, Mustafa Neşeli'nin hem Hande Baladın’ı hem de spor kulübünün yöneticilerini tehdit ettiği belirtilmişti.

Dikkat çeken karar

Tüm bu olayların ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dava ile ilgili kararını açıkladı. Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada Hande Baladın’ı ve Eczacıbaşı yöneticilerini tehdit eden Mustafa Neşeli’nin dosyası hakkında takipsizlik kararı verildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.