Hande Erçel'in Atatürk paylaşımı Suudi markayı kızdırdı: Reklam anlaşmasını iptal etti

Hande Erçel'in Atatürk paylaşımı Suudi markayı kızdırdı: Reklam anlaşmasını iptal etti
Süper Kupa'nın iptal edilmesinin yankıları sürerken Suudi parfüm markası Laverne Hande Erçel ile olan reklam anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

Dün Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park Stadyumu'nda gerçekleşmesi beklenen Süper Kupa maçında Suudi yetkililerin Cumhuriyetin 100. yılında iki takımın 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' pankartı ile Atatürk fotoğrafına, tişörte ve İstiklal Marşı'na olumsuz yanıt vermesi nedeniyle her iki takımda rest çekmişti.

Yaşanan gelişmelerin ardından iki kulüp ve TFF’den ortak açıklama gelmiş yapılan açıklamada '2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle' ileri bir tarihe ertelendiği belirtilmişti.

Birçok ünlü isim dün sosyal medya hesaplarında Süper Kupa'da yaşanan krize yönelik Atatürk paylaşımında bulunarak tepkisini dile getirmişti. Bu isimlerin arasında ünlü oyuncu Hande Erçel de vardı. Erçel Instagram hesabından “Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Ata’m” yazılı paylaşımda bulunmuştu.

Erçel'in bu paylaşımı Suudi parfüm markası Laverne'yi rahatsız etti. Marka, X hesabından yaptığı paylaşımla Erçel ile olan reklam anlaşmasını feshettiklerini duyurdu. Paylaşımda “En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için. Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi.” denildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.