Hazır döner paketleyen iki kişi maskesiz etlerle oynadı! Skandal görüntü...

Hazır döner paketleyen iki kişi maskesiz etlerle oynadı! Skandal görüntü...
Adana'da hazır döner fabrikasında çalışan iki kişinin maskesiz şekilde dokunmaları skandal görüntüleri de beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz aylarda bir fabrikadaki tekne içerisine süt döküp içinde giren bir kişinin ardından bu kez de hazır döner imal edildiği yerde skandal görüntüler ortaya çıktı. Hazır döner paketlemesi esnasında maske kullanmayan iki kişinin etlere dokunarak bunu videoya çekip yayınlamasına teki yağdı.

Adana'dan sosyal medyada dolaşıma giren bir video, görenleri şaşkına çevirdi. TikTok uygulamasına video çekip yükleyen hazır döner işletmesi çalışanı 2 kişinin, müziğe eşlik ederken bir yandan da maskesiz bir şekilde paketleme yaptığı görüldü. Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşan bir kullanıcı, "Bir hazır döner işletmesinde çekilmiş bu videoda dönerlerin paketlere dolum yapıldığı süreçte yaşananlar görünüyor. Rezillik, iğrençlik. En ağır ceza verilmediği sürece bu TikTok rezaletleri bitmez. Bu adamlara ayrı ağır bir ceza, işletmeye de ayrı ağır bir ceza vereceksiniz ki işletme sahibi her türlü işletmesini böyle başıboş adamlara bırakmaya korkacak" ifadelerini kullandı.

TEPKİ TOPLADI

Çok sayıda kullanıcı paylaşımın altına tepkisini dile getirdi. Bir kullanıcı, "Önlük diye üstüne geçirdiği çöp poşeti, o iğrenç ağzına sürdüğü gıda... Neresinden tutsanız rezillik, gerçekten midem bulandı" ifadelerini kullandı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.