Her kim varsa hesap verecek!

Her kim varsa  hesap verecek!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Atatürk Havalimanı'nın yıkımıyla ilgili; "İyi Parti iktidarında buranın kırılmasına imza atan, buranın kırılması için görev alan, talimatı veren her kim varsa hesap sorulacak. İstanbul Havalimanı'nın adını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı yapacağız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. "Sopalı seçimleri isteseler de hayata geçiremezler" diyen Akşener, "İstenir, ancak bugünün Türkiye'sinde isteseler de bu milletin iradesi karşısında bunu gerçekleştiremezler. Bunu İstanbul seçimlerinde denediler, Osmanlı tokadını çift yediler. Gitmemek için her türlü oyunbozanlığı yapmaya kalkışabilirler. Tüm hile ve hurdalar sandık başında yapılır. 27 yıldır şahitleriz biz. Sandığı iyi korursanız, başından ayrılmazsanız, ıslak imzalı tutanağı alıncaya kadar görevi yerine getirirseniz, seçim sonucunu tartışamazsınız" ifadelerini kullandı.

7 şirkete aboneyiz

6 masadaki tüm partilerin çalıştığını belirten Akşener, "Seçim ve sandık güvenliği için komisyon kuruldu. Siyasi partilerin eğittiği insanlar var. Sandık başkanları açısından eksiğimiz var ama özellikle büyükşehirleri hızla tamamlıyoruz. Bizim insanımızın eksik kaldığı yerlerde diğer partilerin unsurları da yardım edecek. 6 partiyiz, sandığa tek kişi yerine en az 3 kişi koyacağız.

Özel bir çalışma yapmadığımız 7 şirkete aboneyiz. Abone olduğumuz şirketlerin ortalaması Nisan ayı için yüzde 18. Haziran sonu yüzde 20'yi net göreceğiz. 'Silivri soğuktur' diye korkutuyorlar, 'babanı işten atarlar' diye korkutuyor. Yolda yürürken abuk sabuk adamlar 'çıkar telefonunu' diyebiliyor. Bu arkadaşlar gidiyor. 'Gidiyor' diyerek rehavete kapılmaya gerek yok. Çalışmaya devam. AKP'den kopan seçmenlerden 6'lı masadaki bir partiye gitmesi mümkün" dedi.

İstanbul deprem bölgesi

Atatürk Havalimanı'nın yıkılıp yeri,ne millet bahçesi yapılmasını da eleştiren Akşener, "Atatürk Havalimanı'nın kapladığı alan bin 178 hektar, değeri 3.8 milyar dolar. Şu anda çalışıyor olsaydı 15 bin kişilik iş gücü sağlayacaktı. İstanbul deprem bölgesi. Avrupa ülkelerinde şehir merkezlerinde daha küçük havalimanları var. Havalimanı tarifinden çıkarılmak üzere bir millet bahçesi konuluyor. AVM ve ranta açılıyor yani. Uyarıyorum. İyi Parti iktidarında buranın kırılmasında imza atan, buranın kırılması için görev alan, talimatı veren her kim varsa hesap sorulacak. 1 yıllık süreç içerisinde böyle hızlı bir iş yapılmaya karışılıyor, buraya dokunulmaması gerekiyor. İstanbul Havalimanı'nın adını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.