HÜDA PAR’dan dikkat çeken İsveç açıklaması

HÜDA PAR’dan dikkat çeken İsveç açıklaması
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AKP’nin, İsveç'in NATO üyeliğine yeşil ışık yakması hakkında konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin İsveç’in NATO üyeliğini onaylamayı kabul etmesi çok konuşuldu. HÜDA PAR’dan konuya dair çok konuşulacak bir çıkış geldi.

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı TBMM’de yaptığı basın toplantısında İsveç’in NATO üyeliğinin veto edilmesi gerektiğini vurguladı. Ramanlı, İsveç’te polisin, Kurban Bayramı’nın ilk günü, Stockholm’deki bir caminin önünde Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına izin verdiğini anımsatarak “İsveç makamlarının, ikinci kez bu skandal eyleme izin vermesi, İslam düşmanlığında geldikleri noktayı ortaya koymaktadır.” ifadelerini kullandı.

“Veto ve diplomatik ambargo uygulanmalı”

Konuya dair açıklamalarını sürdüren Ramanlı, İslami değerlere yönelik saldırılara izin veren İsveç’in NATO üyeliğinin veto edilmesi ve diplomatik ambargo uygulanması gerektiğini belirtti.

Terör örgütü Hizbullah’a yakınlığı ile bilinen HÜDA PAR, 14 Mayıs seçimlerine Cumhur İttifakı’na dahil olarak girdi. TBMM’de HÜDA PAR 4 milletvekili ile temsil ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.