İdlib Şehitleri için ortak tepki!

İdlib Şehitleri için ortak tepki!
''Devletimiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmamış, bırakmayacaktır''

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İdlib'de 2 askerimizin şehit olduğu ve 5 askerimizin yaralandığı alçak saldırı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Altun'un açıklamaları şöyle;

Devletimiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmamış, bırakmayacaktır.Suriye’yi kana, teröre, gözyaşına açık hale getiren kim varsa insanlık önünde hesap verecektir.Devletimiz büyüktür, milletimiz azizdir, vatanımız kutsaldır.
 

Diğer parti liderleri ve bakanları sosyal medya üzerinden İdlib şehitleri için paylaşımda bulundular. İşte onlardan bazılar;

Kemal Kılıçdaroğlu
İdlib bölgesindeki unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!

Mevlüt Çavuşoğlu
İdlip’te şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Milli Savunma Bakanlığımızın da açıkladığı gibi; Aziz şehitlerimizin kanı hiçbir zaman yerde kalmadı, bundan sonra da kalmayacak!

Fahrettin altun
İdlib’te barışı temin etmek, insani yardım faaliyetlerini yönetmek üzere bulunan askerlerimize Rejim tarafından gerçekleştirilen saldırıda 2 askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Mehmet Cahit Turhan
İdlib'de şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

Meral Akşener
Milletimizin başı sağ olsun. Suriye İdlib'de bulunan askerî birliklerimize yapılan saldırıda, Şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Cenabıhak'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah, Türk Ordusu'nun yâr ve yardımcısı olsun.

Mehmet Nuri Ersoy
İdlib bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Başımız sağ olsun.

Bekir Pakdemirli
İdlib’de yapılan hain hava saldırısında şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Yüce milletimizin başı sağ olsun

Ziya Selçuk 
Suriye’nin İdlib kentinde, insani yardım ve bölgenin huzuru için görev yapan kahramanlarımıza yönelik saldırının ardından şehitlerimizin acı haberi geldi. Şehit Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  Milletimizin başı sağ olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.