İmamoğlu: Bu işin peşini bırakmayacağım!

İmamoğlu: Bu işin peşini bırakmayacağım!
Somali Cumhurbaşkanının oğlunun İstanbul’da kuryeyi öldürmesine İBB Başkanı İmamoğlu sessiz kalmadı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Somali Cumhurbaşkanının oğlunun motokurye Yunus Emre Göçer’i kazada öldürüp serbest kalmasına ilişkin bir açıklama geldi.

Kişisel X hesabından kaza anına ait videoyu paylaşarak bir mesaj yayınlayan Ekrem İmamoğlu, “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi. Göçer’in ailesine başsağlığı dileyen İmamoğlu, hukuki sürecin takipçisi olacağını da sözlerine ekledi.

İşte Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı o videolu paylaşımda yer alan ifadeler:

"Somali Cumhurbaşkanının oğlu, motokurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne sebep oluyor ve serbest bırakılıyor. Göçer'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Bu işin peşini bırakmayacağız. Hukuki süreci, on binlerce motokurye emekçi adına sonuna kadar takip edeceğim!"

Ne olmuştu?

30 Kasım Perşembe günü İstanbul’da Avrasya Tünel çıkışında yer alan Kennedy Caddesi’nin Zeytinburnu istikametinde öğle saatlerinde meydana gelen kazada, 38 yaşındaki motosiklet sürücüsü Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti.

Yol kenarında durmak için hızını yavaşlatan motokuryeye arkadan çarpan otomobili süren kişinin ise Somali Cumhurbaşkanının oğlu Mohamed Hassan Shekh Mohamud olduğu ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.