İmamoğlu'ndan Erdoğan'a cevap: Milletin parası nedense Kanal İstanbul’a harcanmak isteniyor

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a cevap: Milletin parası nedense Kanal İstanbul’a harcanmak isteniyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Düne kadar yunusların gezdiği Haliç'i bugün ne hale getirdiğini sizler de görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, ama şimdi bakın ne hale geldi' sözlerine karşılık verdi. İmamoğlu, 'Haliç’te yunuslar yüzüyor, çocuklar ücretsiz süt içip kreşe başlıyor. Öğrenciler burs alıyor, durmuş metrolar harekete geçiyor. Ama bu hayat pahalılığında milletin parası nedense Kanal İstanbul’a harcanmak isteniyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Belediye Başkanları Toplantısı'nda,İmamoğlu'nu İstanbul'u çöplüğe çevirmekle suçlayarak şunları söyledi: 

"Düne kadar yunusların gezdiği Haliç'i bugün ne hale getirdiğini sizler de görüyorsunuz değil mi? Onu o hale getiren bizdik, ama şimdi bakın ne hale geldi. Çöp dağlarıyla İstanbul'u devraldık, şimdi İstanbul çöp dağlarıyla adeta bir rezillik. Toplanmayan çöpler, akmayan sular, bir türlü durağa gelmeyen otobüslerle gündem oluyor. Birçok şehirlerimizde sunulan hizmetlerin hem kalitesinde, hem sayısında ciddi düşüşler var."

"HALİÇ'TE YUNUSLAR YÜZÜYOR"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'ın sözlerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yanıt verdi:

"Haliç’te yunuslar yüzüyor, çocuklar ücretsiz süt içip kreşe başlıyor. Öğrenciler burs alıyor, durmuş metrolar harekete geçiyor. İstihdam ofisleri iş buluyor, yeşil alanlar halka açılıyor. Ama bu hayat pahalılığında milletin parası nedense Kanal İstanbul’a harcanmak isteniyor."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.