İmamoğlu'ndan Fahrettin Altun açıklaması: Hatalarını kabul ettiler, 'yapıyı kendimiz yıkarız' dediler

İmamoğlu'ndan Fahrettin Altun açıklaması: Hatalarını kabul ettiler, 'yapıyı kendimiz yıkarız' dediler
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Vakıflar'a ait araziye yaptırdığı çardak ve şöminenin İstanbul Büyükşehir Belediyesitarafından yıkılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Kendileri hatalarını kabul ettiler; yıkıp yapacağını ifade ettiler" şeklinde konuştu.

Halk TV'de İsmail Saymaz, Gürkan Hacır ve Barış Yarkadaş'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu konu hakkında şunları şöyledi:

"Fahrettin Altun Bey'i tanımam etmem. Eve yapılan işlem kişiye göre yapılmaz. Zaten tesadüftür. İşlem yapıldığı gün basında da yer buldu. Kendileri hatalarını kabul ettiler, kendileri yıkıp yapacağını ifade etti. Arkadaşlarımızın bana ulaştığı rapor bu yönde.  Hatalarını kabul ederek karşılıklı tutanak tutulduğunu ifade etti. Zabıtalar hangi işlem yapılması gerekiyorsa yaptılar. Ama detaylı şekilde şu var bu var diye elimde rapor yok. Talep edilirse paylaşılır. Bu konuda bize ihbar geldi. İhbar üzerine arkadaşlarımız oraya gitti. Medyaya yansıdıktan sonra ben Fahrettin Bey'e ait olduğunu öğrendim. Ama kendileri hatalarını kabul ettiler ve arkadaşlarımız tutanak tuttular."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.