İmamoğlu’nun danışmanları aday olacak mı?

İmamoğlu’nun danışmanları aday olacak mı?
Yerel seçim için aday olacak isimler netleşmeye başlarken İBB Başkanı İmamoğlu’nun danışmalarının aday olup olmayacakları da merak ediliyor.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adayı olmak isteyen kamu çalışanlarının istifa etmeleri için gereken süre bugün saat 17.00’de doldu. Aday adayları birer birer isimlerini açıklarken partilerin aday belirleme komisyonları da mesai yapmaya başladı. Bu süreçte isimleri çeşitli belediye başkanlıkları için anılan kişiler arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmaları da yer aldı. Peki İmamoğlu’nun danışmanları yerel seçimlerde aday adayı olacak mı? Mehmet Mert bu sorunun yanıtını açıkladı.

Gazeteci Mehmet Mert sosyal medya hesabından derin kulis bilgisi notuyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dört danışmanının 31 Mart yerel seçimleri için aldığı kararı açıkladı.

Mert, eski İBB Sözcüsü Murat Ongun ve Yiğit Oğuz Duman’ın yeni dönemde görevine devam edeceğini belirtti. Öte yandan İmamoğlu’nun diğer danışmaları Ertan Yıldız ve Fatih Keleş’in isimlerinin ise Avcılar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için geçtiğini de sözlerine ekledi.

garc-powwaafn4u.jpeg

İşte Mehmet Mert’in konuya dair paylaşımında yer alan ifadeler:

“İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlarından; #MuratOngun, #YiğitOğuzDuman, #ErtanYıldız ve #FatihKeleş’in adı İstanbul’un bazı ilçeleri için belediye başkan adayı olarak geçmekte.
*
Buyurun derin kulis bilgisi.
*
2023 genel seçimleri öncesi İBB Sözcülüğü görevinden alınan Murat Ongun’un İBB sözcüsü olarak önümüzdeki dönem devam edecek.
*Yiğit Oğuz Duman görevine devam edecek.
* Ertan Yıldız veya Fatih Keleş’ten birisinin adı Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak geçmekte.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.