İsmail Saymaz hakim karşısında!

İsmail Saymaz hakim karşısında!
Gazeteci İsmail Saymaz’a Gezi Parkı Davasının hakimi tarafından açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

İsmail Saymaz, 10 Ekim Salı günü hakim karşısına çıktığını duyurdu. Saymaz, Gezi Parkı Davası hakimine AK Partili dediği için yargılanıyordu.

Sözcü Gazetesi köşe yazarı ve gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından bu sabah İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde duruşmaya çıktığını takipçileriyle paylaştı. AK Parti’den vekil adayı olan Gezi Davası hakimine AK Partili dediği için yargılandığını açıklayan Saymaz, mahkeme salonunun önünden avukatları ile birlikte fotoğraf paylaştı.

Dava ertelendi

İsmail Saymaz’ın Gezi Parkı Davası Hakimi Murat Bircan’ın şikayetiyle yargılandığı dava 5 Aralık 2023 tarihine ertelendi. Duruşmanın mahkeme tarafından savcının esas hakkındaki görüşünün açıklanması için ertelendiği öğrenildi.

İsmail Saymaz hakim karşısına çıktığını şu sözlerle paylaştı: “Gezi Parkı Davası’nın, AK Parti’den milletvekili adayı olmuş hakimi için “AK Partili” diye yazarak, ona hakaret ettiğim gerekçesiyle bu sabah hakim karşısına çıktım. Duruşmamda beni yalnız bırakmayan değerli avukatlarım Turgut Kazan, Aslı Kazan ve Serdar Laçin’e teşekkür ederim.

ismail-saymaz-mahke.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.