İstanbul'da hareketli saatler... O sözler polisi alarma geçirdi

İstanbul'da hareketli saatler... O sözler polisi alarma geçirdi
İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan özel bir hastanenin önünde gerçekleşen olay polisi harekete geçirdi. Aracını valeye vermek istemeyen bir vatandaş “aracımda her türlü silah ve bomba var" deyince emniyet güçleri olay yerine geldi.

BEYLİKDÜZÜ'nde özel bir hastanenin önüne gelen 34 GE 9701 plakalı aracın sürücüsü, park için vale ile konuşmaya başladı. Valenin iddiasına göre aracını valeye vermek istemeyen sürücü, "Benim aracımda her türlü bomba veya silah var" dedi. Durum üzerine olaydan şüphelenen vale 155'i arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi kısa sürede olay yerine ulaştı. Şüpheli aracı bir süre çevrede arayan polis ekipleri hastanenin 5 metre ilerisinde aracı buldu. Olay yerine gelen araç sürücüsü bir anda karşısında polisleri görünce şaşırdı ve aracın oğlunun üzerine kayıtlı olduğunu söyledi. Polis ekipleri söz konusu valeyi ve aracı kullanan sürücüyü ifade almak üzere polis merkezine götürdü. Emniyette ifadesi alınan araç sürücüsünün otopark ücreti ödememek için böyle bir yalan uydurduğu ortaya çıktı. Polis yapılan incelemenin ardından ilçeyi ayağa kaldıran şahsı serbest bıraktı. Polis tarafından gözaltına alınan sürücünün, otopark parası vermekten kaçındığı için valeye yalan söylediği ortaya çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.