İstanbul Havalimanına kira desteği

İstanbul Havalimanına kira desteği
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, DHMİ tarafından işletilen havalimanlarından 2020 yılı kiralarının alınmayacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu havalimanı işletmecilerine koronavirüs nedeniyle yapılacak yardımları açıkladı.

Bakan Karaismailoğlu tarafından yapılan duyuruda, "DHMİ tarafından işletilen havalimanlarında 2020 yılı içerisinde düzenlenen ve vadesi 31.01.2021 tarihine ötelenen kira bedeli faturalarına ait tutarlar iptal edilecektir" denildi.

KİRA BEDELLERİ YÜZDE 50 İNDİRİMLİ OLACAK

"Salgın döneminde tüm sektörlerimizin olduğu gibi havacılık sektörümüzün de yanındayız" denerek yapılan duyuruda, 2021-2022 dönemine ait kira bedelleri 2 yıl boyunca yüzde 50 indirim uygulanacaktır" ifadesi yer aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından işletilen havalimanlarında 2020 yılı içerisinde düzenlenen ve vadesi 31 Ocak 2021'e ötelenen kira bedeli faturalarına ait tutarların iptal edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.