İstanbul Valiliği'nden Ataşehir'deki CHP binasına saldırıyla ilgili ilk açıklama

İstanbul Valiliği'nden Ataşehir'deki CHP binasına saldırıyla ilgili ilk açıklama
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisinin Ataşehir'deki temsilciliğinin tahrip edildiğini ve 3 el ateş açıldığını söyledi. İstanbul Valiliği, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü duyurdu.

HABER MERKEZİ- CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İstanbul'un Ataşehir ilçesinde Örnek Mahallesi'nde bulunan CHP seçim irtibat bürosunun saldırıya uğradığını söyledi.

Kuru sıkı ile 3 el ateş edildiğini belirten Kaftancıoğlu, yaptığı paylaşımda "Ataşehir Örnek Mah. temsilciliğimize saldıran tahrip eden ve 3 el ateş açanlara (kurusıkı olduğu tahmin ediliyor) bu cesareti veren ve bu koşulları oluşturan iktidardakilerin siyaset anlayışı ve korkularıdır. Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valiliği'nden açıklama

İstanbul Valiliği'nden de olayla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada  Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edildiği ve olay yerine güvenlik güçlerinin sevk edildiği açıklandı.

Yapılan çalışmalar sonucunda ise 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edildiği belirtildi. 

Açıklamada, "Bugün saat 01.00 sıralarında Ataşehir ilçemiz Örnek Mahallesinde bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu önündeki parti flamalarının kesildiği, camlara yazı yazıldığı ve silahla havaya ateş edildiği ihbar edilmiştir. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimizce yapılan çalışmalarda; 6 şüphelinin parti flamalarının kesilmesi ve camlara yazı yazılması olayına karıştığı, plakasız bir motosikletteki 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığı tespit edilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.