İstanbul Valiliği’nden İki Özel Günde İki Özel Program

İstanbul Valiliği’nden İki Özel Günde İki Özel Program
İstanbul Valiliği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Emre Aydın konseri ile Kadir Gecesinde özel bir program gerçekleştirecek.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'da yaktığı bağımsızlık meşalesinin yıl dönümü olan 19 Mayıs, aziz milletimizin işgal güçlerine karşı verdiği büyük mücadelenin ilk adımıdır.

101 yıl önce Samsun'da başlatılan Milli Mücadele, milletimizin topyekûn seferberliği sayesinde büyük bir zaferle taçlandırıldı. Bu müstesna günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlamanın onurunu taşıyoruz.

Bu yıl 19 Mayıs’ı evlerimizde karşılıyoruz. Gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Bayram coşkusunu, sanatçı Emre Aydın konseri ile devam ettireceğiz. Sevgili Emre Aydın ve arkadaşları en güzel şarkılarıyla Kız Kulesi’nden gençlerimize ve bütün İstanbullulara seslenecek.

Valiliğimizin sosyal medya hesapları ve canlı yayın bağlantısı ile televizyon ve radyolardan yayınlanacak konser, tarihi Kız Kulesi’nden 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 16.10’da yapılacak.

Kadir Gecesi Özel Programı
Aynı zamanda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan’la zirveye çıkan kardeşliğimizin ve bizi birbirimize bağlayan güzel duyguların daim olmasını diliyoruz.

Kadir Gecemizi en güzel şekilde eda etmek için Valilik olarak özel bir program hazırladık. Kıymetli Sanatçılarımız Ahmet Özhan ve Dursun Ali Erzincanlı ile Tarihçi Yazar İskender Pala Hocamızla birlikte Eyüpsultan Meydanı’ndan İstanbullulara seslenecek, bu geceyi hep birlikte eda edeceğiz.

19 Mayıs Salı günü Saat 23.00’de başlayacak program; Valiliğimizin sosyal medya hesapları ve canlı yayın bağlantısı ile canlı olarak yayınlanacak.

Kadir Gecenizi tebrik ediyoruz.

Düzenlenecek programların canlı yayın frekansları, program öncesinde paylaşılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.