İYİ Parti İl Başkanlığı'na saldıran kişi yakalandı

İYİ Parti İl Başkanlığı'na saldıran kişi yakalandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İYİ Parti saldırısı failinin yakalandığını açıkladı.

EDİTÖR: EMİNE KAŞIKCI- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na silahlı saldırı düzenleyen kişinin yakalandığını duyurdu. 

Soylu yaptığı paylaşımda "Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz." dedi.

süleyman-soylu-1

Ne olmuştu?

Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na saat 10.30 sıralarında silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın silahından çıkan kurşun, parti binasının camına isabet etti. Parti binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. 

İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığımız kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı." ifadelerini kullandı.

Akşener, “Seçime 1,5 ay kala ve Sayın Cumhurbaşkanı demem ama Cumhurbaşkanı böyle olmaz, Recep Bey’in tehdidi ile partimiz kurşunlanmıştır. Daha önce dedi ki bana bunlar iyi günlerin, linçe uğradım, evim basıldı, bu defa beni kendinle uğraştırma dedi; partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerinden kurşunlandı." ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.