İYİ Parti'de bir istifa daha

İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerde umduğunu bulamayan İYİ Parti'de istifalar sürüyor.

Son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istifayı davet ederek genel başkan yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, geçtiğimiz günlerde partisinden de istifa ettiğini açıklamıştı. Bu istifalara bir yenisi daha eklendi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Önder, kararının tek nedenini yeni seçilecek olan genel başkanın elini rahatlatmak olarak açıkladı. Önder, şu ifadeleri kullandı:

"31 Mart'ta seçimlerin gerçekleşmesine az bir zaman kala kurucu Genel Başkanım Meral Akşener Hanımefendinin olurlarıyla atandığım, il teşkilatımızı kurumsal bir yapıya dönüştürmek ve seçimlerde de başarılı olmak adına yönetim kurulu ve divan üyesi arkadaşlarımla birlikte yürütmüş olduğum Ankara İl Başkanlığı görevimi bugün itibarıyla sonlandırdığımı tüm kamuoyuna duyururum.

Birbirinden kıymetli genel başkan adayı ağabeylerimizle öncesinde yapmış olduğum görüşmelerimde kendilerine de bildirdiğim bu kararımın tek nedeni, yeni seçilecek olan genel başkanımızın elini rahatlatarak, yeni dönemde çalışmak isteyebileceği bir partilimin Ankara İl Başkanlığı görevine getirilme düşünceleri için imkan verebilmektir

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.