İYİ Parti’den ayrılan Ece Güner’den yeni açıklama

İYİ Parti’den ayrılan Ece Güner’den yeni açıklama
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek olay yaratan Avkuat Ece Güner tepkiler üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

Üst üste istifalarla sarsılan İYİ Parti’de dün üst düzey bir görevden ayrılma daha yaşanmıştı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ece Güner sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile görevinden istifa etmişti. Güner istifasında büyükşehirlerde İYİ Parti’nin yerel seçimde iş birliğini kabul etmemesinden duyduğu rahatsızlığı da dile getirmişti. Bugün Güner’den yeni bir açıklama daha geldi.

Eski İYİ Partili Avukat Ece Güner bugün sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaparak ayrılığının ardından yaşadıklarını anlattı. İstifasının ardından yoğun bir mesaj ve telefon trafiği yaşadığını dile getiren Güner, kendisini İYİ Parti’den arayan isimler olduğunu da belirtti. Ayrılığına üzülen partililerin kendisine ulaştığını belirten Güner herkese teşekkür etti.

İşte Ece Güner’in İYİ Parti’den istifa açıklamasının ardından yayınladığı yeni mesajda yer alan ifadeler:

“Değerli Dostlarım; o kadar çok mesaj/telefon aldım ki hepsine cevap vermekte zorlanıyorum. Çok duygulandım.
İYİ Parti’den arayan ve üzüldüğünü ama saygı duyduğunu söyleyen, “dostluk kalıcıdır” diyen tüm dostlara da özellikle teşekkür etmek isterim. Bilmukabele.
Buradan yorum yazan hepinize de çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.