İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker, AK Parti'ye açık kapı bıraktı: 'Dostlarım var'

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker, AK Parti'ye açık kapı bıraktı: 'Dostlarım var'
İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Adnan Beker'in AK Parti'ye geçeceği iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'de önce yaşanan art arda istifaların ardından İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın iddiaları partiyi karıştırdı.

Önce Eski Merkez Bankası başkanı ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den istifa ettiğini açıklamıştı. Durmuş’un istifasının ardından ikinci istifa haberi ise İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem’den gelmiş ve geçtiğimiz hafta da İYİ Parti Ankara 2'nci Bölge milletvekili Adnan Beker, partisinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Beker, İYİ Parti'den istifasına ilişkin, "FETÖ taktiği uygulanıyor. Bakın daha başka şeyler de çıkacak. İyi ki Millet İttifakı kazanamamış, iyi ki istifa etmişim. Partiden kimse istifa edemez. İstifa edenler tacizle suçlanıyor" demiş ve partiden istifa edenlerin tacizle suçlandığını otel iddialarının açıklanmadığı durumda da daha fazlasını açıklayacağını kaydetmişti.

Son olarak AK Parti'ye geçeceği iddia edilen Beker, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'e konuşan Beker, hakkında çıkan AK Parti'ye geçebileceği yönünde iddialara karşı belirsiz konuştu. "AK Parti'de çok sevdiğim dostlarım var" diyen Beker, iddialara açık kapı bırakırken CHP'de de dostları olduğunu belirterek orada siyaset yapmayacağının altını çizdi.

Beker "AK Parti'de çok sevdiğim dostlarım var. Ötesini Allah bilir. CHP’de de kıymetli dostlarım var. Ancak orada siyaset yapmam" dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.