İYİ Parti'nin İstanbul adayı belli oldu

İYİ Parti'nin İstanbul adayı belli oldu
Meral Akşener, İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak açıkladı.

Akşener partisinin grup toplantısında iki büyükşehirin belediye başkanı adayını açıkladı.

Buna göre İYİ Parti teşkilat başkanı Buğra Kavuncu İstanbul’da belediye başkanı adayı oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye başkan adayı da Turhan Çömez oldu.

Akşener açıklamasında "Buğra Kavuncu geldi bana dedi ki "Genel başkanım, İstanbul'u istiyorum. Almak için, başarmak için, orayı yönetmek için istiyorum'. Bir mecburiyet, bir kişiyi bulamama, aday yokluğundan ziyade; Buğra Kavuncu geldi, "Orada il başkanlığı yaptım, şimdi de teşkilat başkanıyım. Bana düşer. Sonuç itibarıyla istiyorum" dedi. Ben de "Peki" dedim. Dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayımız Buğra Kavuncu" dedi.

Akşener, aynı şeyin Balıkesir için de geçerli olduğunu belirterek, "Turhan Çömez kardeşim de aynısını yaptı. Ayyüce Türkeş, Ümit Özlale ve Selçuk Türkoğlu'ndan sonra milletvekillerimizi şehirlerde aday yapmayı istemiyordum. Balıkesir'i alacağına inanan, belediye başkanlığı görevini layıkıyla sürdüreceğine inandığımız bir arkadaşımız da Balıkesir Belediye Başkan adaylığını kendi talep etti" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.