İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu: 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'
İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan ilk açıklama geldi. Dervişoğlu "Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

İYİ Parti 5'inci Olağanüstü Kurultayı sonrası yeni genel başkan seçilen Müsavat Dervişoğlu, sahneye Koray Aydın ve Mehmet Tolga Akalın ile birlikte çıktı.

Dervişoğlu seçim sonuçları üzerine teşekkür konuşması yaptı.

Dervişoğlu, "Aslında ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bu yolculuğa çıkarken Cenab-ı Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin diye dua ettim. Ülkem için dua ettim. Milletim için dua ettim. Partim için dua ettim ve sizler için dua ettim. Ben bir yarış kazanmadım çünkü kimseyle kazanmadık biz. Herkesin gözü bu kongredeydi. Allah hepinizden gani gani razı olsun. En küçük tatsız bir olay bile yaşanmadı. Bu iyiler ve cesurlar hareketinin nasıl bir hareket olduğunun, nasıl bir siyasi hareket olduğunun, nasıl bir siyasi ahlaka ve ferasete sahip olduğunun en büyük delilidir. Konuşurken de ifade ettim. Sayın Koray Aydın, benim aile büyüğüm ve ağabeyimdir. Sayın Tolga Akalın da benim kardeşim ve ailemin bir ferdidir. Sizlerin adayları olarak bu yolculuğa çıktık. Siz asıl çok büyük bir ailesiniz. Size mensup olmaktan hepimiz iftihar ediyoruz. Bugün itibariyle birbirimize sarılarak, yaralarımızı saracağız. Ondan sonra da Allah'ın izniyle konuşmamda ifade ettiğim gibi iktidar yolculuğunu yine ağabeyim Koray Aydın ile kardeşim Tolga Akalın ve bu dava için alın teri döken sizlerle yolculuğa devam edeceğiz. Herkes emin olsun artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.