İzmir'de 91 saat sonra mucize! Ayla bebek kurtarıldı

İzmir'de 91 saat sonra mucize! Ayla bebek kurtarıldı
Rıza Bey Apartmanı'ndan 91 saat sonra 4 yaşındaki Ayla Gezgin bebek enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. Ayla'nın enkaz altındaki çığlığını duyan Kadıköy Belediyesi kurtarma ekibinden Nusret Aksoy'un dikkati mucizeye neden oldu.

İzmir'den gelen son dakika bilgisine göre, 6.9'luk depremin ardından Bayraklı'da bulunan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 1 kişi 91 saat sonra 4 yaşındaki Ayda bebek yaralı olarak kurtarıldı.

91 saat sonra enkaz altından kurtarılan bebek, arama kurtarma ekiplerinin alkışları arasında ambulansa bindirildi.

Ayla bebeği mutfakta bulduklarını söyleyen kurtarma ekipleri, 4 yaşındaki bebeği çamaşır, bulaşık ve mutfak tezganın oluşturduğu yaşam üçgeninin kurtardığını söyledi. Ayla bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.

"ÇIĞLIĞINI DUYDUM"

Kadıköy Belediyesi Kurtarma ekibinden Nusret Aksoy, "Enkaz üstünde çalışırken, bir çığlık sesi duydum. Ortamın sessizliğini sağladık ve dinlemeye başladık. 'Sesimi duyan var mı?' dedim. 'Ben iyiyim' diye bir ses geldi. İsmini sordum, 'iyiysen elini sallayabilir misin?' dedim, elini kaldırdı salladı. Ve sonra enkazdan çıkardık. Çok mutluyum" dedi.

BABASIYLA GÖZ GÖZE GELDİ

Rıza Bey Apartmanı enkazından 4 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldığı anlarda  minik Ayda'nın babası Uğur Gezgin çalışmaları yakından takip etti. Uğur Gezgin'in Ayla'nın enkazdan çıkarıldıktan sonra kızıyla göz göze geldiği anlar yürek burktu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.