Jeffrey Epstein belgeseli Netflix’te var mı? Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin belgeseli nasıl izlenir, konusu ne, kaç bölüm?

Jeffrey Epstein belgeseli Netflix’te var mı? Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin belgeseli nasıl izlenir, konusu ne, kaç bölüm?
Ünlü isimlere küçük yaştaki kızları pazarladığı iddia edilen bankacı Jeffrey Epstein'in hayatını anlatan belgeselin nasıl ve nereden izleneceği merak konusu oluyor.

Son günlerde gündemi meşgul eden Jeffrey Epstein davasının detaylar her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Aralarında ünlü politikacıların, kraliyet ailesi mensuplarının ve iş insanlarının da olduğu kişilerle girdiği skandal dolu ilişkilerle tanınan ve hapishanede hayatını kaybeden Jeffrey Epstein’in hayatı merak konusu oluyor. Küçük yaşta kızları cinsel istismara zorladığı iddia edilen ve hakkındaki dava dosyaları kamuoyuna açıklanmaya başlanan Epstein’in hayatını anlatan belgesel filmler de merakla araştılıyor. Peki Jeffrey Epstein’in hayatını anlatan belgesel nasıl izlenir, Netflix’te var mı? Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin belgeseli neyi anlatıyor, nasıl izlenir, kaç bölüm?

epsteinjpg-hamumlvhvukz1ukd6co3uq.jpg

Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin belgeseli nereden, nasıl izlenir, Netflix’te var mı?

Bankacı olduğu bilinen ancak reşit olmayan kızlarla kurduğu cinsel istismar ağı ortaya çıkmasının ardından tutuklanan ve cezaevinde aniden hayatını kaybeden Jeffrey Epstein’in hayatını anlatan bir belgesel serisi bulunuyor. Mini dizi olarak hazırlanan belgeselin ismi ise Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin

Jeffrey Epstein belgeseli Netflix izle, kaç bölüm?

Jeffrey Epstein’in skandallarına odaklanan belgesel dizisi Netflix’te izlenebiliyor. 2020 yılında hazırlanan belgesel dizisi dört bölümden oluşuyor. Gerçek görüntülerle hazırlanan belgeselde Epstein’in istismar için kurduğu sözde “saadet zinciri”ni ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Palm Beach bölgesindeki villasından yönetmesi konu alınıyor. Belgeselde kurbanların ifadelerine de yer verliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.