Kabine bugün saat kaçta toplanacak? Hangi konular gündemde olacak.. İşte kabine toplantısının masadaki tüm detayları..

Kabine bugün saat kaçta toplanacak? Hangi konular gündemde olacak.. İşte kabine toplantısının masadaki tüm detayları..
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin masasında hangi konular var?

Cansev Temuçin - Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine, pek çok konuyu masaya yatırmaya hazırlanıyor. Peki Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında hangi konular görüşülecek?

Kabine, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü toplanacak olan Kabine’nin saat 15.00’te bir araya gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin 3 Temmuz tarihli toplantısında ana gündem maddesinin memur ve emekli maaşları olması bekleniyor. Torba yasa da Kabine toplantısında görüşülecek başlıca konular arasında yer alıyor.

Öte yandan İsveç’in NATO üyeliği ile ilgili gelişmeler de toplantı kapsamında masaya yatırılacak.

Ayrıca toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yapacağı sunum eşliğinde 3 yıllık orta vadeli program da ele alınacak.

3 Temmuz 2023 Pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantıya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.