Kadınlar gününde kadına darp!

Kadınlar gününde kadına darp!
Bursa'da 8 Mart Kadınlar Günü'nde bir kadın, erkek arkadaşı tarafından kıskançlık nedeniyle sokak ortasında darp edildi. Olay sonucu darp uygulayan şahıs ve erkek kardeşi gözaltına alındı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde saat 14.00 sularında meydana gelen olayda, iddiaya göre A.Ş. isimli kadın ile erkek arkadaşı A.D. arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Çıkan tartışma üzerine arabadan inerek gitmek isteyen kadın, erkek arkadaşı A.D. ve başka bir kadın da inerek yanına geldi. İki sevgili kaldırımda tartışmaya devam etti.

Görüntüleri kameraya da an be an yansıya olayda, tartışma büyüyor ve A.D., kız arkadaşı A.Ş.'yi saçından sürüklüyor. O esnada olay yerinden geçen ve yanında çocukları da olduğu görülen kadın, A.Ş.'yi korumaya çalışıyor. Olay, çevredeki vatandaşların da müdahalesiyle yatışıyor.

Darp eden şahıs ve erkek kardeşi gözaltına alındı

Yaşanan olayın ardından harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri, kız arkadaşını sokak ortasında darp eden A.D. ile olayın içerisinde yer alan erkek kardeşi S.D.'yi gözaltına alındı.

Darp edilen A.Ş. ise erkek arkadaşı ve kardeşi hakkında şikayetçi oldu. A.D. ve erkek kardeşi S.D.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.